Personeelsplanner

Wie stuur jij naar North Sea Jazz ?

Onze personeelsplanning bevindt zich in het hart van onze organisatie en is in de planningsfase de schakel tussen de projectmanagers en de technici, zowel onze vaste collega’s als freelancers. Je bent handig, snel en accuraat en houdt van contact met veel verschillende mensen? Je voelt je thuis in een team gemotiveerde collega’s? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe 

PERSONEELSPLANNER fulltime

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning van vaste en tijdelijke personeelsleden voor de diverse projecten.

Wat ga je doen?

Op basis van informatie van project- en accountmanagers zoek je de juiste mensen en plant deze op onze producties. Je houdt je bezig met schema’s en roosters en ondersteunt de backoffice op administratief vlak. 

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde MBO werk- en denkniveau en hebt enkele jaren werkervaring, maar nog belangrijker is dat je houdt van de dynamiek en van de bijzondere mensen in ons vak. 

Kennis van Navision is geen must, maar wel een pré en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Je bent een enthousiaste en flexibele collega die zelfstandig maar wel binnen teamverband kan functioneren en die ervaring wil opdoen in onze dynamische en professionele branche.

Arbeidsvoorwaarden:

Zijn afhankelijk van jouw kennis, ervaring en kwaliteiten. Kennis van de evenementenbranche en affiniteit met licht- en geluidstechniek is een pré.

Reageren:

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature en wil je reageren? Vul dan het onderstaande contactformulier in en voeg je CV bij.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
title="Freelancer vacature"]
Share This